Female leader
hét traject voor ambitieuze vrouwelijke leiders en coaches die willen gaan voor meer impact, invloed en succes waarbij de krachtige en kwetsbare kant in balans komen.

 

Is dit herkenbaar voor jou?

Jij wilt groeien naar zakelijk succes door je authentiek te positioneren. Jij gaat voor moeiteloos meer invloed, impact en vrijheid.

Jij wilt krachtig & kwetsbaar, sterk & zacht en eigenzinnig zijn.

Jij bent die ambitieuze leider of coach en je wilt je niet meer conformeren aan de standaard.

Het is tijd voor jouw eigenzinnigheid, grootsheid en plek in de spotlight.

Jij voelt aan alles dat dit het moment is om jouw volledige potentieel te gaan benutten. Je bent er klaar voor om jezelf neer te zetten en jouw kwaliteiten op waarde te schatten en te omarmen.

Jij wilt je niet meer verstoppen en in jouw spotlight gaan staan.

Zodat jij zakelijk succesvol wordt door simpelweg jezelf te zijn.

"There is no limit to what we, as women, can accomplish."

- Michelle Obama -

Willen we niet allemaal het leven leven waarin je schaamteloos jezelf kunt zijn? Waarin je support ervaart van gelijkgestemden vrouwen?

Die impact maken omdat jij een hoger doel nastreeft? 

Want jij wilt leven vanuit flow zodat jij moeiteloos jouw dromen en doelen realiseert. Schaamteloos jezelf zijn en vanuit een innerlijke zuivere houding omdat dit de enige weg is tot langdurig succes.

 • Impact maken vanuit authenticiteit
 • Moeiteloos zakelijk succesvol worden zonder jezelf te verliezen
 • Eigenzinnig omdat jij uniek bent

In Female Leader gaan we voor:

Succesvolle transformatie op een manier die voor jou goed voelt.
Female Leader gaat over jou en begint daarom bij jou.

Als jij schaamteloos jezelf bent, jouw kwaliteiten door en door kent en weet in te zetten dan is het gevolg dat jij zonder moeite zakelijk succes bereikt.

Grootsheid in wie jij bent en kunt zijn. Grootse transformaties vragen om een andere mindset. We gaan doorbraken realiseren en daarbij is het belangrijk te weten hoe jouw manier van denken is en hoe je dat kunt doorbreken.

Moed en volharding. Transformaties ontstaan niet door alles bij het oude te laten in jouw veilige zone te blijven. Je kunt bij jouw klanten of medewerkers niet verder gaan dan jij zelf geweest bent. 

Zachtheid en kwetsbaarheid. Juist vanuit zachtheid en kwetsbaarheid ontsluit jij jouw grootste kracht. Het brengt ratio en gevoel op één lijn en zorg ervoor dat jij authentiek kunt zijn.

What you see is what you get. Mijn liefde voor jouw succesvolle transformatie is groter dan de angst dat jij mij afwijst.

Ik zal daarom altijd open en eerlijk met je zijn en jou spiegelen.

Wat gaan we in Female Leader doen?

We gaan een half jaar lang samenwerken omdat ik jou duurzame resultaten gun. Jij zult in dit programma transformeren tot dé Female Leader omdat jij gaat erkennen wat jouw kwaliteiten zijn en hier ook naar leven.

Doordat jouw mannelijke en vrouwelijk kwaliteiten in balans komen, kun jij jouw volledige potentieel tot bloei laten komen en daarmee tot jouw essentie komen.

Jij bént de basis van alles in jouw leven zowel zakelijk als privé en daarom starten we bij jou. In het programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

Drijfveren, mindset, mannelijke en vrouwelijk kwaliteiten, jouw communicatie, jouw impact, hoe jij je kunt neerzetten als jezelf en in jouw rol als leider of coach.

Gedurende het traject betekent dit:

We zullen elkaar twee keer maand spreken. Dit wordt afgewisseld tussen een 1:1 sessie en groepscoaching.

Daarnaast zullen we een livedag hebben op locatie. Het programma kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht. Instroom constant mogelijk.

Ik ben er voor jou, daarom krijg je mijn mailadres en Voxer support zodat je mij altijd kunt bereiken en ik jou kan ondersteunen met gesproken berichten. 

"We are all stars but we must learn how to shine."

- Marilyn Monroe -

Welke transformatie je ook wilt doormaken met Female Leader,
het is voor jou als:

 

 • Jij een leider of coach bent
   
 • Jij jezelf authentiek wilt positioneren
   
 • Je verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw leven
   
 • Bereid bent om te investeren in jezelf op het gebied van tijd, geld en energie
   
 • Jij nu echt uit de coulissen wilt komen en jouw plek in de spotlight wilt opeisen