Herken je dit?

 • Je carrière is belangrijk voor je en omdat je hierin wilt excelleren, vervaagt de grens tussen werk en privé snel. Het is lastig om je los te koppelen van je werk en te ontspannen. Schuldgevoel overvalt je bij pauzes of tijd voor jezelf, omdat je altijd beschikbaar wilt zijn voor je manager of team. Je vraagt je af of een gezonde balans haalbaar is, maar opgeven staat niet in je woordenboek.

 • Je bent nooit tevreden met 'goed genoeg'; perfectie is jouw constante streven. Het zit in jouw DNA. Jouw streven naar altijd meer en beter is bewonderenswaardig, maar je bent zelf je meest kritische criticus. Je legt jezelf de druk op om te presteren en te excelleren, wat je soms tot het uiterste drijft. Lange dagen zijn geen uitzondering en je stopt er veel energie in om ervoor te zorgen dat alles tot in de kleinste details klopt.

 • Je bent enorm trots op de plek waar je nu bent in jouw carrière maar je merkt dat de last om de plek te te behouden steeds zwaarder voor je wordt. Je hebt de lat zo hoog voorjezelf neergelegd dat je het bijna niet meer volhoudt. Je weet dat je hard bent voor jezelf, maar je beschouwt dat als een noodzakelijk kwaad om je doelen te bereiken.

 • Je ambitie is groot en net als de zoektocht naar de volgende stap in je carrière kent deze geen einde. Je weet dat je veeleisend bent voor jezelf, maar je ziet het als de enige weg naar voortdurende groei en vooruitgang.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je jouw tijd en aandacht kunt besteden aan zowel jouw carrière als je persoonlijke leven zonder het gevoel te hebben tekort te schieten op één van deze gebieden. Dat je de mogelijkheid hebt om te ontspannen en dingen te doen die je energie geven, zonder je schuldig te voelen.

 • Je kunt genieten van het succes en de resultaten die je hebt gerealiseerd zonder jezelf onder druk te zetten om deze prestatie meteen weer te overtreffen. Omdat je weet dat je jezelf niet tot het uiterste hoeft te drijven. Als bonus ervaar je ook nog een rust in jouw hoofd. Hoe lekker is dat?

 • Je niet meer op je tenen hoeft te lopen om je eigen lat te halen en dat je kunt genieten van de plek die je nu hebt, zonder het gevoel te hebben dat je moet vechten om het te behouden.

 • Je in staat bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te blijven ontwikkelen, zonder dat je nog meer van jezelf eist. Omdat je de moed en het vertrouwen hebt om buiten je comfortzone te stappen en nieuwe kansen te omarmen zonder harder te gaan werken. 

Dat is wat je gaat krijgen, als je voor mijn halfjaar programma Female Leader kiest.

Female Leader

Wat gaan we in het traject doen?

Een half jaar gaan we samenwerken samen met de paarden (Equine Assisted Coaching):

- Live Kick-off van anderhalf uur
- Elke maand een individueel coachgesprek bij de paarden

Opdrachten tussendoor
- Korte online integratiecall waar jij jouw vragen kunt stellen

Het programma kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht. Instroom is constant mogelijk.

Wat heb je aan het einde van het traject?

Balans en zelfzorg:
Verdeel jij jouw tijd en aandacht tussen je carrière en privé leven zonder schuldgevoel. Genietend van ontspanning en activiteiten die energie geven.

 

Genieten van succes:
Vier je jouw successen zonder de druk om ze meteen te overtreffen, met meer innerlijke rust.

Waardering voor het heden:
Waardeer je jouw huidige carrière en be je tevreden zonder de voortdurende zoektocht en strijd om de volgende stap.

Zelfontwikkeling zonder overbelasting:
Pak je nieuwe uitdagingen aan met zelfvertrouwen en moed, zonder harder te gaan werken of overbelasten.

Kortom, aan het einde van dit coachtraject ervaar je balans, zelfcompassie en zelfvertrouwen. Kun je succes vieren en ontspannen. Weet je dat je in staat bent om uitdagingen aan te gaan zonder de stress of de druk van overmatige zelfkritiek en overwerk. Dit brengt niet alleen meer  voldoening, maar ook innerlijke rust en ruimte voor persoonlijke groei.

Je hebt jouw sleutel tot succes in handen gekregen!

Ellen heb ik ervaren als een belangrijke spiegel, die ik op dat moment echt even nodig had om verder te komen. 

Tijdens mijn traject heb ik ervaren dat Ellen haar resultaatgerichtheid (die ik zelf ook behoorlijk heb ontwikkeld) werkt. Het traject is zeker niet vrijblijvend en vroeg echt iets van mij. Ik vind het een absolute aanrader voor andere krachtige vrouwen die echt willen ontwikkelen en het lastig vinden om hun kwetsbare kant te laten zien.

 

- Riejanne -

In mijn functie als manager in de zorg wilde ik mij verder ontwikkelen in mijn persoonlijk leiderschap. Ellen heeft mij in een coaching traject op een professionele en betrokken wijze begeleid. Ik heb haar leren kennen als iemand die goed kan luisteren en prikkelende vragen weet te stellen.
 

De manier van coaching, coach gesprekken en tussentijdse oefeningen, hebben mij enorm geholpen om vaardiger te worden in mijn dagelijkse (praktijk)situaties.

Ik heb meer rust in mijn denken en doen, waardoor ik beter in staat ben om op verschillende gebieden effectiever en strategischer te handelen.

- Marjan  -

Veel gestelde vragen:

Is het traject Female Leader voor iedereen geschikt?
Het is voor jou als jij de leider bent die 100% verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw carrière en leven. Jij gecommiteerd bent aan jouw acties en bereid bent om te investeren in jezelf op het gebied van tijd, energie en geld.

Wanneer kan ik starten met het traject?
Je kunt op elk gewenst moment starten nadat de eerste betaling is ontvangen.

Waar vinden de live sessies plaats?
Bij mij thuis in Breezand. Er is voldoende parkeerruimte op het terrein aanwezig.

Ik ben bang voor paarden, is het traject dan iets voor mij?
In de live sessies kan er worden gewerkt familieopstellingen en/of coach ik met behulp van de paarden. De ervaring leert dat mensen de angst snel kwijtraken op het moment dat we aan het werk gaan. Als de angst teveel in de weg staat, vinden we daar een passende oplossing voor.

Wordt coaching ook vergoed?
Coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.
Misschien dat onderstaande mogelijkheden voor jou van toepassing zijn:

 1. Werkgevers nemen veelal een budget op in de CAO of arbeidsvoorwaarden. Kans is aanwezig dat dit voor jou ook het geval is, check dit bij jouw HR afdeling of in de CAO

 2. Werkgevers vinden ontwikkeling van medewerkers belangrijk en nemen het vaak op in programma's waarmee ze medewerkers willen binden aan de organisatie. Dit budget wordt direct aan jou toegekend (bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelbudget) of wordt gereserveerd bij HR

 3. Ben jij een ondernemer? Dan zijn kosten van coaching aftrekbaar als bedrijfskosten. Op de site van de belastingdienst is hier meer over te lezen of vraag het na bij jouw boekhouder of accountant