Herken je dit?

Jij hebt een mooie carriére bij een groot gevestigd bedrijf als manager. Je bent niet alleen ambitieus maar ook succesvol. Jij wordt door jouw omgeving gezien als vrouw die alles aan kan en het helemaal voor elkaar heeft.

Jij werkt knetter hard omdat je elke dag aan iedereen wilt bewijzen dat je de beste vrouw voor de job bent. Jij wilt niet onder doen voor jouw mannelijke collega's. Je bent hier succesvol in maar je blijft wachten op de dag dat iedereen erachter komt dat je eigenlijk niets kunt en door de mand valt.

Een MT of teammeeting? Jij bent erbij zodat jij altijd invloed uit kunt oefenen op de besluitvorming. Waar jij bent, is jouw zakelijke telefoon zodat je geen mail of appje hoeft te missen. Dat jij hierdoor nooit afschakelt en alleen maar "aan" staat, hoort bij de job. Ondertussen voel jij je schuldig naar jouw gezin als je aan het werk bent en als je bij jouw gezin bent, voel jij je schuldig naar jouw werk.

Omdat jij weet dat je communicatief sterk bent en als "teveel" en "intimiderend" kan worden ervaren, steek je veel energie in het zachter laten landen van jouw woorden. Het is voor jou dan ook frustrerend als blijkt dat je ook dan niet goed begrepen wordt. Hoeveel communicatieversies van jezelf moet je nog maken?

Manager worden met veel verantwoordelijkheid is altijd al iets geweest wat jij graag wilde, het was jouw droombaan. Maar nu je eenmaal deze baan hebt en op deze manier moet werken, beleef je er lang niet zoveel plezier aan als je had gedacht. Het lijkt soms wel één frustrerende nachtmerrie.

Hoe zou het voor je zijn als?

Jij jezelf ziet als een vrouw die alles aan kan, het helemaal voor elkaar heeft en dit in elke vezel van haar lijf voelt.

Dat jij overtuigd bent dat jij de beste vrouw voor de job bent zonder dat je bezig bent met de mening van anderen. Dat je niet meer bang bent voor de dag dat iedereen ontdekt dat je niets kunt, omdat je weet dat die dag nooit gaat komen.

Dat jij zoveel vertrouwen in jezelf en jouw waarde hebt dat je niet meer "bovenop" het MT of team hoeft te zitten? Dat jij jezelf tijd gunt om af te schakelen en te ontspannen zonder schuldgevoel naar wie dan ook?  

Dat jij een communicatiestijl kunt hanteren die bij jou past en bij jou hoort, zonder dat je verbinding met anderen verliest. 

Dat jij weer de manager bent die haar baan fantastisch vind omdat jij écht jezelf kunt zijn en juist daardoor een zelfverzekerde, krachtige en inspirerende manager bent. 

Dat is wat je gaat krijgen, als je voor mijn programma The Female Leader kiest.

The Female Leader

Wat gaan we in het traject doen?

We gaan een half jaar lang samenwerken omdat ik jou duurzame resultaten gun.

We starten met een live kick-off van anderhalf uur en zullen elkaar twee keer per maand 45 minuten via teams spreken.  Halverwege het traject (stap 3) is er één live sessie van 1,5 uur. Het traject wordt ook live afgerond. De live sessies vinden bij mij thuis plaats.

Het programma kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht. Instroom is constant mogelijk.

1. Zelfkennis Scan
Wie ben jij in de kern? Voordat jij écht jezelf kunt zijn (no matter what), is het goed om stil te staan bij jouw unieke kwaliteiten en hoe je deze in kunt zetten.

2. Leiding aan jezelf
Grootse transformaties vragen om een andere mindset. Daarbij is het belangrijk te weten hoe jouw manier van denken is, hoe deze is ontstaan en hoe je dat kunt doorbreken. Zodat jij gaat beseffen dat jij de beste vrouw voor deze baan bent.

3. Vrouwelijk Leiderschap
Juist vanuit zachtheid en ruimte voor kwetsbaarheid, ontsluit jij jouw grootste kracht. Het brengt ratio en gevoel op één lijn en zorgt ervoor dat jij authentiek kunt zijn. Daarnaast ontstaat er niet alleen verbinding met jezelf maar ook met anderen. 

4. Geef leiding aan jouw toekomst
Wat wil jij nu écht? Waar doe jij het voor? Op deze en andere vragen krijg jij in deze stap antwoord zodat jij een persoonlijk plan hebt die jou helpt te groeien zodat jij jouw transformatie bereikt.

5. Focus & DOEN 
Transformaties ontstaan niet door alles bij het oude te laten en in jouw veilige zone te blijven. Het zal ongemakkelijk worden, pijnlijk misschien wel en dat vraagt moed, focus en volharding van jou. Uiteraard commiteer jij je aan jouw eigen acties.

Wat heb je aan het einde van het traject?

 • Jij weet wie jij bent en wat je waard bent. Je voelt je niet meer afhankelijk van de mening of waardering van anderen. Jij bent dé beste vrouw voor deze baan en kan volledig voor jouw waarde staan.
   

 • Je hebt de mindset en het zelfvertrouwen die jou een succesvol manager maken. Je hebt ervaren dat je altijd op jezelf kunt rekenen. 
   

 • Verstand en gevoel zijn in balans gekomen, waardoor jij authentiek kunt zijn en gemakkelijk verbinding legt met anderen. Als bonus ervaar je nu vooral rust in je hoofd. Hoe lekker is dat? 
   

 • Heb je niet meer de behoefte om "in control"te moeten zijn enalle besluiten te controleren van jouw MT of team. Hierdoor ervaren jouw collega's meer ruimte en vertrouwen en dat komt hun bevlogenheid ten goede. 
   

 • Je bent nog steeds direct in jouw communicatie maar omdat anderen niet alleen de krachtige kant van jou zien maar ook jouw zachte kant en ze zich meer verbonden met je voelen, komt het niet meer "hard" of "intimiderend" over.
   

 • Je eindigt de werkdag met dezelfde dosis energie als waarmee je bent gestart. Als bonus eet jij ook jouw spaghetti weer warm.
   

 • Jouw werk is weer fantastisch! De passie en ambitie is weer terug. De balans tussen werk en privé is hersteld en jouw schulgevoel naar jouw gezin of werk is ook verdwenen, want je gunt jezelf afschakeltijd.
   

 • Jouw partner en jouw kinderen zijn jou eeuwig dankbaar dat je dit traject hebt gevolgd omdat jij weer die leuke vrouw en moeder bent.

Ellen heb ik ervaren als een belangrijke spiegel, die ik op dat moment echt even nodig had om verder te komen. 

Tijdens mijn traject heb ik ervaren dat Ellen haar resultaatgerichtheid (die ik zelf ook behoorlijk heb ontwikkeld) werkt. Het traject is zeker niet vrijblijvend en vroeg echt iets van mij. Ik vind het een absolute aanrader voor andere krachtige vrouwen die echt willen ontwikkelen en het lastig vinden om hun kwetsbare kant te laten zien.

- Riejanne -

Wat ik heel fijn vond is dat ze snel tot de kern komt en relevante handvatten geeft hoe ik de rol van leidinggevende stap voor stap beter kon vervullen.

Heel waardevol, bedankt Ellen!

- Annette -

Vandaag heb ik mogen ervaren onder de bezielende coaching van Ellen hoe verdiepend en helend een familie opstelling kan zijn.

Ellen heeft een prettige, rustige manier van begeleiding naar “binnen” veilig en vertrouwend op het proces.

Een aanbeveling voor een ieder die een mooie stap wil zetten naar je eigen kern, kwetsbaar en krachtig.

- Heidy Sonnemans - 

Welke transformatie je ook wilt doormaken met The Female Leader, het is voor jou als:

 • Jij die manager bent die de moed heeft om de kracht van kwetsbaarheid te ontwikkelen
   
 • Jij 100% verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw leven en jouw resultaten
   
 • Bereid bent om te investeren in jezelf op het gebied van tijd, geld en energi