Herken je dit?

 • Je bent nooit tevreden met 'goed genoeg'; perfectie zit in jouw DNA. Je legt jezelf de druk op om te excelleren, werkt lange dagen en je gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat alles, tot in de kleinste details, klopt.

 • Je carrière is belangrijk voor je. Het is lastig om je los te koppelen van je werk en om te ontspannen. Schuldgevoel overvalt je bij pauzes of tijd voor jezelf, omdat je altijd beschikbaar wilt zijn voor je manager of team.

 • Je bent enorm trots op de plek waar je nu bent in jouw carrière, maar je hebt de lat zo hoog voor jezelf neergelegd dat je het bijna niet meer volhoudt. Je hoopt maar dat je niet met een burn-out uitvalt.

 • Je ambitie is groot en net als de zoektocht naar de volgende stap in je carrière kent deze geen einde. Je weet dat je veeleisend bent voor jezelf, maar voor jou is de enige weg naar vooruitgang: harder werken en jezelf pushen

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je succes en resultaten kunt vieren zonder de druk om ze onmiddellijk te overtreffen. Je hoeft niet tot het uiterste te gaan in je streven naar perfectie. Dit brengt ook rust in je hoofd. Hoe geweldig is dat?

 • Je jouw tijd en aandacht besteedt aan zowel jouw carrière als je persoonlijke leven zonder het gevoel tekort te schieten. Lekker zonder schuldgevoel een dag naar de sauna , of op tijd naar huis.

 • Je niet meer op je tenen loopt om je eigen lat te halen. Genieten van de plek die je nu hebt, zonder het gevoel te hebben dat je moet vechten om deze te behouden.

 • Je in staat bent om een volgende stap in je carrière te zetten zonder alleen maar hard te werken en de druk bij jezelf op te voeren.

Dat is wat je gaat krijgen,
als je voor mijn halfjaar programma Succesvol Leiderschap kiest.

Succesvol Leiderschap

Wat gaan we in het traject doen?

Een half jaar, samen met de paarden, samenwerken:

 • Live Kick-off van anderhalf uur waarin we een persoonlijk plan maken voor het doel dat jij wilt bereiken in dit traject 
 • Maandelijks individueel coachgesprek met paarden voor inzichten en oplossingen in je dagelijks leven
 • Opdrachten tussendoor die je helpen om een mindset te ontwikkelen waarmee jij je doelen behaalt
 • Korte online integratiecalls tussendoor voor vragen een voortgang.

Wat heb je aan het einde van het traject?

Balans en zelfzorg:
Je hebt weer tijd voor jezelf en voor de mensen die belangrijk voor je zijn. Zonder schuldgevoel!

Genieten van succes:
Je kunt eindelijk gewoon genieten van je successen, zonder dat je alweer de druk voelt van de volgende uitdaging..

Zelfontwikkeling zonder prestatiedruk:
Je pakt je nieuwe uitdagingen aan met zelfvertrouwen en moed, zonder harder te gaan werken of prestatiedruk.

Je bent  trots op jouw perfectionisme omdat het jouw talent is.

Je hebt jouw sleutel tot succes in handen gekregen!

Ellen heb ik ervaren als een belangrijke spiegel, die ik op dat moment echt even nodig had om verder te komen. 

Tijdens mijn traject heb ik ervaren dat Ellen haar resultaatgerichtheid (die ik zelf ook behoorlijk heb ontwikkeld) werkt. Het traject is zeker niet vrijblijvend en vroeg echt iets van mij. Ik vind het een absolute aanrader voor andere krachtige vrouwen die echt willen ontwikkelen en het lastig vinden om hun kwetsbare kant te laten zien.

 

- Riejanne -

In mijn functie als manager in de zorg wilde ik mij verder ontwikkelen in mijn persoonlijk leiderschap. Ellen heeft mij in een coaching traject op een professionele en betrokken wijze begeleid. Ik heb haar leren kennen als iemand die goed kan luisteren en prikkelende vragen weet te stellen.
 

De manier van coaching, coach gesprekken en tussentijdse oefeningen, hebben mij enorm geholpen om vaardiger te worden in mijn dagelijkse (praktijk)situaties.

Ik heb meer rust in mijn denken en doen, waardoor ik beter in staat ben om op verschillende gebieden effectiever en strategischer te handelen.

- Marjan  -

Veel gestelde vragen:

Is het traject Succesvol Leiderschap voor iedereen geschikt?
Het is voor jou als jij de leider bent die 100% verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw carrière en leven. Jij gecommiteerd bent aan jouw acties en bereid bent om te investeren in jezelf op het gebied van tijd, energie en geld.

Wanneer kan ik starten met het traject?
Je kunt op elk gewenst moment starten nadat de eerste betaling is ontvangen.

Waar vinden de live sessies plaats?
Bij mij thuis in Breezand. Er is voldoende parkeerruimte op het terrein aanwezig.

Ik ben bang voor paarden, is het traject dan iets voor mij?
In de live sessies kan er worden gewerkt familieopstellingen en/of coach ik met behulp van de paarden. De ervaring leert dat mensen de angst snel kwijtraken op het moment dat we aan het werk gaan. Als de angst teveel in de weg staat, vinden we daar een passende oplossing voor.

Wordt coaching ook vergoed?
Coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.
Misschien dat onderstaande mogelijkheden voor jou van toepassing zijn:

 1. Werkgevers nemen veelal een budget op in de CAO of arbeidsvoorwaarden. Kans is aanwezig dat dit voor jou ook het geval is, check dit bij jouw HR afdeling of in de CAO

 2. Werkgevers vinden ontwikkeling van medewerkers belangrijk en nemen het vaak op in programma's waarmee ze medewerkers willen binden aan de organisatie. Dit budget wordt direct aan jou toegekend (bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelbudget) of wordt gereserveerd bij HR

 3. Ben jij een ondernemer? Dan zijn kosten van coaching aftrekbaar als bedrijfskosten. Op de site van de belastingdienst is hier meer over te lezen of vraag het na bij jouw boekhouder of accountant