Online Masterclass:
Maak van je perfectionisme je grootste kracht.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is voor ambitieuze vrouwelijke leiders die in het streven naar perfectie steeds harder zijn gaan werken en bij wie de druk van het overtreffen van de eigen lat steeds groter wordt.

In deze masterclass leer ik je hoe je perfectionisme kunt omzetten in een kracht die je helpt je doelen te bereiken zonder de last van constante stress en zelfopgelegde druk.

Ben je de stress, de druk en de frustatie zat die ontstaan vanjuit het streven naar perfectie en het jezelf te overtreffen? Dan is deze masterclass iets voor jou!

In deze masterclass deel ik mijn drie meest waardevolle inzichten die je nodig hebt om carrière maken zonder de stress en druk van perfectionisme. Ik begrijp dat perfectionisme voor velen een dubbelzijdig zwaard is - het kan je motiveren, maar het kan je ook verlammen. Mijn doel is om je te leren hoe je de voordelen van perfectionisme kunt benutten, zonder de negatieve gevolgen.

 

Maak van je perdectionisme je grootste kracht en schrijf je in voor de masterclass.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze masterclass komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Perfectionisme begrijpen
Ontdek waarom perfectionisme zo diep geworteld is en hoe het je kan beïnvloeden in zowel je persoonlijke als professionele leven. 

De kracht van zelfcompassie
Leer hoe je zelfcompassie kunt bevorderen als een effectieve tegenhanger van perfectionisme. Ontdek praktische technieken om vriendelijker voor jezelf te zijn en hoe dit je welzijn en prestaties kan verbeteren.

Realistische doelen stellen
Ontwikkel vaardigheden om realistische en haalbare doelen te stellen zonder jezelf te laten verdrinken in perfectionistische verwachtingen. Ik help om strategieën te ontwikkelen waarmee je jouw ambities met vertrouwen na kunt streven.

Practische informatie en aanmelden:
De masterclass is op  24 november van 12:00 tot 13:00
De masterclass vindt live online plaats in jouw vertrouwde omgeving en jouw eigen lunch
Investering: alleen jouw tijd, toegang is gratis (wel van te voren aanmelden)

Je ontvangt ook meteen mijn nieuwsbrief met relevantie informatie over het realiseren van jouw ambitie, leiderschap en succesvol carrière maken.
Afmelden is eenvoudig - maar dat doet bijna niemand.

 

"Voor mij was dit een doorbraak om gevoel toe te laten, mijn kwetsbare kant meer te laten zien, het leren benoemen, dit te erkennen en niet alles rationeel te willen verklaren."

- Riejanne van der Paauw-Pasveer -