Herken je dit?

  • Je bent enorm trots op de plek waar je nu bent in jouw carrière, maar je hebt de lat zo hoog voor jezelf neergelegd dat je het bijna niet meer volhoudt. Je hoopt maar dat je niet met een burn-out uitvalt.

  • Je ambitie is groot en net als de zoektocht naar de volgende stap in je carrière kent deze geen einde. Je weet dat je veeleisend bent voor jezelf, maar voor jou is de enige weg naar vooruitgang: harder werken en jezelf pushen

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je niet meer op je tenen loopt om je eigen lat te halen. Genieten van de plek die je nu hebt, zonder het gevoel te hebben dat je moet vechten om deze te behouden.

  • Je in staat bent om een volgende stap in je carrière te zetten zonder alleen maar hard te werken en de druk bij jezelf op te voeren.

Dat is wat je gaat krijgen,
als je voor mijn traject Voorwaarts in Leiderschap kiest.

Voorwaarts in Leiderschap

Wat gaan we in het traject doen?

Drie maanden, samen met de paarden, samenwerken:

  • Vijf individuele coachgesprekken met de paarden voor inzichten en oplossingen in je professionele en persoonlijke leven.
  • Opdrachten tussendoor die je helpen om jouw inzichten en oplossingen te implementeren.
  • De investering van dit traject is EUR 950,00 exclusief 21% BTW.

Wat heb je aan het einde van het traject?

Balans en zelfzorg:
Je ervaart meer balans tussen je ambitieuze carrière en tijd voor jezelf. En je hebt weer tijd voor jezelf en voor de mensen die belangrijk voor je zijn. Zonder schuldgevoel!

Genieten van succes:
Je kunt eindelijk gewoon genieten van je successen en trots zijn op je hoge lat, zonder dat je alweer de druk voelt van de volgende uitdaging.

Zelfontwikkeling zonder prestatiedruk:
Je pakt je nieuwe uitdagingen aan met zelfvertrouwen en moed, zonder harder te gaan werken of prestatiedruk.

Je hebt jouw sleutel tot succes in handen gekregen!

Ellen heb ik ervaren als een belangrijke spiegel, die ik op dat moment echt even nodig had om verder te komen. 

Tijdens mijn traject heb ik ervaren dat Ellen haar resultaatgerichtheid (die ik zelf ook behoorlijk heb ontwikkeld) werkt. Het traject is zeker niet vrijblijvend en vroeg echt iets van mij. Ik vind het een absolute aanrader voor andere krachtige vrouwen die echt willen ontwikkelen en het lastig vinden om hun kwetsbare kant te laten zien.

 

- Riejanne -

Veel gestelde vragen:

Is het traject Voorwaarts in Leiderschap voor iedereen geschikt?
Het is voor jou als jij 100% verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw carrière en leven. Jij gecommiteerd bent aan jouw acties en bereid bent om te investeren in jezelf op het gebied van tijd, energie en geld.

Wanneer kan ik starten met het traject?
Je kunt op elk gewenst moment starten nadat de eerste betaling is ontvangen.

Waar vinden de live sessies plaats?
Bij mij thuis in Breezand. Er is voldoende parkeerruimte op het terrein aanwezig.

Ik ben bang voor paarden, is het traject dan iets voor mij?
In de live sessies kan er worden gewerkt familieopstellingen en/of coach ik met behulp van de paarden. De ervaring leert dat mensen de angst snel kwijtraken op het moment dat we aan het werk gaan. Als de angst teveel in de weg staat, vinden we daar een passende oplossing voor.

Kan ik ook een losse sessie volgen?
Ik geloof enorm in de toegevoegde waarde van trajecten. In één sessie kun je veel bereiken maar vaker is het zo dat je van een aantal zaken bewust wordt waar je verder iets mee wilt doen. Anders heb je een aanzet gedaan maar blijft het bij losse eindjes die, bij voorkeur, mogen worden geïntegreerd in jouw ontwikkeling. Toch biedt ik je de mogelijk voor een losse sessie omdat ik erop vertrouw dat jij het beste weet wat voor jou passend en goed is.

De duur van de sessie is 1,5 uur en is EUR 220,00 (inclusief 21% BTW). Besluit je na deze sessie toch verder te willen gaan in een traject? Dan wordt het bedrag van deze sessie in mindering gebracht op de factuur voor het traject.

Wordt coaching ook vergoed?
Coaching wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.
Misschien dat onderstaande mogelijkheden voor jou van toepassing zijn:

  1. Werkgevers nemen veelal een budget op in de CAO of arbeidsvoorwaarden. Kans is aanwezig dat dit voor jou ook het geval is, check dit bij jouw HR afdeling of in de CAO

  2. Werkgevers vinden ontwikkeling van medewerkers belangrijk en nemen het vaak op in programma's waarmee ze medewerkers willen binden aan de organisatie. Dit budget wordt direct aan jou toegekend (bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelbudget) of wordt gereserveerd bij HR

  3. Ben jij een ondernemer? Dan zijn kosten van coaching aftrekbaar als bedrijfskosten. Op de site van de belastingdienst is hier meer over te lezen of vraag het na bij jouw boekhouder of accountant